۱۴۰۰ مرداد ۹, شنبه

هشدار آمریکا به چین درباره ساخت سیلوهای موشکی جدید



آمریکا به چین درباره ساخت سیلوهای موشکی جدید هشدار داد

محققان «فدراسیون دانشمندان آمریکایی» با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای تخمین زده‌اند که چین در حال ساخت دست‌کم ۲۵۰ سیلوی موشکی در غرب این کشور است.

این نهاد در گزارش تازه خود آورده است این سیلوهای موشکی جدید که در شهر «هامی» در نواحی شرقی ایالت سین‌کیانگ قرار دارند، «بزرگترین برنامه ساخت سیلو از زمان احداث سیلوهای موشکی آمریکا و شوروی در میانه جنگ سرد» به شمار می‌روند.

بنابر تصاویر ماهواره‌ای، سیلوهای جدید در منطقه‌ای به مساحت حدود ۳۰۰ کیلومتر در حال احداث هستند و می‌توانند موشک‌های قاره‌پیما را در خود جای دهند. تحلیلگران می‌گویند وسعت زمین این ناحیه هدف قرار دادن آن را در صورت درگیری نظامی پیچیده‌تر می‌کند.

همزمان پنتاگون هشدار داده است که چین با توسعه توانایی‌های تسلیحات هسته‌ای خود اجماع جهانی در زمینه خلع سلاح اتمی را نقض می‌کند.

ستاد فرماندهی استراتژیک، ناظر زرادخانه‌ هسته‌ای آمریکا، در بیانیه‌ای گفت: «همگان واقعیت تهدید فزاینده جهان و آنچه را که پرده محرمانه بر آن کشیده شده بود، کشف کرده‌اند.»

به گزارش یورونیوز، موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم زرادخانه هسته‌ای چین را حاوی ۳۵۰ کلاهک تخمین زده است. این در حالی است که پنتاگون می‌گوید چین قصد دارد ظرف ۱۰ سال آینده اندازه زرادخانه خود را دست‌کم دو برابر کند.

منطقه نظامی جدید دومین میدان موشکی است که در تابستان امسال کشف شده است. پیش‌تر در ماه ژوئن محققان مرکز مطالعات عدم اشاعه هسته‌ای جیمز مارتین در کالیفرنیا، میدان موشکی دیگری را که در حال ساخت است در استان گانسو چین کشف کرده بودند.

چین تا کنون در مورد این گزارش‌ها اظهار نظری نکرده، با این حال سردبیر روزنامه دولتی گلوبال تایمز این کشور گفته است که نهادها و رسانه‌های آمریکایی گزارش‌های مربوط به میدان‌های موشکی در دست ساخت چین را منتشر می‌کنند تا این کشور را «تحت فشار قرار دهند».

گزارش‌‌های تازه در حالی مطرح شده که روابط آمریکا و چین به بدترین سطح خود در دهه‌های اخیر رسیده است و دو کشور در حوزه‌های گوناگون از جمله تجارت، فناوری، امنیت سایبری، حقوق بشر و سیاست خارجی با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

آمریکا در حال تدارک عملیات جنگی علیه چین؟
آدینه، 1 مرداد ماه 1400 = 23-07 2021

فوربس علایم آشکار و تکذیب ناپذیر تدارک جنگ آمریکا علیه چین را ثبت کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، این نشریه معتبر ایالات متحده نوشت: واشنگتن تعداد بی سابقه F-22 های نامرئی را به جزیره گوآم واقع در وسط اقیانوس آرام می فرستد.

در پایگاه نیروی هوایی آندرسن در گوام ، در حال حاضر 10 جنگنده F-15E از اسکادران 389 جنگنده از پایگاه نیروی هوایی کوهستانی ماونتن هووم ، آیداهو وجود دارد. در آینده نزدیک ، بیست و پنج فروند F-22 از دو اسکادران قرار است وارد گوام شوند – اسکادران 525 جنگنده از پایگاه مشترک Elmendorf-Richardson، آلاسکا و اسکادران 199 جنگنده، بخشی از گارد ملی هوایی در پایگاه مشترک پرل هاربر هیکام. جنگنده ها در حال اسکورت دو هواپیمای حمل و نقل C-130J از گروهبندی هوایی 374 در Yokota AFB (پایگاه هوایی یاکوتا ژاپن) هستند.

در طول تمرین نظامی با کد Exercise Pacific Iron، 21 فروند جنگنده در چهار فرودگاه پراکنده و مستقر می شوند. سه تا از آنها – در آندرسن ، فرودگاه بین المللی وون پات و Northwest Field در گوام واقع شده اند. دیگری فرودگاه بین المللی تینیان است که در 200 کیلومتری شمال گوام واقع شده است. طبق گزارش مطبوعاتی نیروی هوایی ایالات متحده ، جنگنده ها باید از فرودگاه ها با شرایط دشوار فرود و برخاست را تمرین و انجام دهند.

در سال های اخیر، این نگرانی در نیروی هوایی آمریکا افزایش یافته است که در اولین ساعات جنگ احتمالی در منطقه، نیروی موشکی ارتش آزادیبخش خلق چین می تواند ده ها موشک بالستیک را به پایگاه های اصلی آمریکا از جمله پایگاه آندرسن پرتاب کند. بنابراین ، مطابق نظریه “گسترش جنگ انعطاف پذیر”، هواپیماهای نیروی هوایی ایالات متحده در ده ها باند هوایی کوچک در قسمت غربی اقیانوس آرام پراکنده می شوند. برخی از باند های پرواز مانند فرودگاه Northwest در گوام حتی پس از جنگ جهانی دوم باقی مانده است.

در گزارش نیروی هوایی آمریکا آمده است: “تاکتیک گسترش جنگ انعطاف پذیر” یعنی استفاده از عملیات انعطاف پذیر برای ایجاد نیروی هوایی پایدار در یک محیط چالش برانگیز است. هدف آن چنان آموزش و تجهیز خلبانان است تا آنها بتوانند در مورد بازدارندگی استراتژیک و عملیات جنگی سازگاری بیشتری داشته باشند.”

نظریه پراکندگی نیروی هوایی ایالات متحده سالهاست که وجود دارد، اما بندرت با این تعداد جنگنده انجام شده است، چه رسد به این همه جنگنده های پنهانکار. F-22 مانند تمام هواپیماهای رزمی پنهانکار به تعمیر و سرویس و نگهداری پیچیده و پرهزینه در مدت بین پروازها نیاز دارد. در باند فرودگاه ها، بدون تجهیزات دائمی و متنوع ، انجام این کار آسان نیست.

حضور C-130 بسیار گویاست. قبول یک دسته هواپیمای F-22 روی یک باند رها شده و برقراری چند چادرمخصوص خدمه و پرسنل سرویس – یک چیز ساده است. مسئله دیگر – تامین کامل هواپیما و خلبانان از نظر مواد غذایی، سوخت، قطعات یدکی و مهمات است.

بسیاری از پایگاه های دورافتاده که نیروی هوایی ایالات متحده برای استفاده بالقوه از آنها در جنگ شناسایی کرده است، صدها مایل از مناطق جنگی احتمالی برفراز دریاهای فیلیپین و چین فاصله دارند.

در ماه ژوئن، فرماندهی حمل و نقل هوایی ایالات متحده توئیت کرد: “سوخت گیری در هوا برای تاکتیک های گسترش جنگ انعطاف پذیر بسیار مهم است. این کار دامنه عملیات و برد هواپیماهای جنگی را افزایش می دهد.” در نتیجه ، جنگنده ها به پشتیبانی تعداد زیادی از هواپیمای های سوخت رسان نیاز خواهند داشت. و اما پراکنده کردن هواپیماهای سوختگیر و حمل و نقل به منظور محافظت از آنها در برابر موشک های چینی بسیار دشوار خواهد بود، چون آنها برای باندهای پرواز فرودگاه های دارای شرایط دشوار نامناسب و بسیار بزرگ هستند.

به همین ترتیب، بمب افکن های سنگین آمریکایی به پایگاه های بزرگ هوایی وابسته هستند. هفته گذشته حداقل سه بمب افکن B-52 از گروهبندی پنجم بمب افکن پایگاه نیروی هوایی ماینت داکوتای شمالی وارد AFB اندرسن شدند. به طور معمول ، چنین تعویضی از بمب افکن ها به گوام با اسکورت سوخت رسان های KC-135 استراتوتانکرصورت می گیرد.

در حالی که تدارکات عملیات هوایی “پراکنده شده” یک مشکل جدی است ، همه این F-15 ها و F-22 ها، که در پایگاه ها و باندهای گوام پراکنده شده اند ، باید تأثیر زیادی بر دشمن احتمالی بگذارند.

اما اگر نیروی هوایی ایالات متحده از همه این جنگنده های “پراکنده” حفاظت موثری انجام می داد تا چینی ها نتوانند آنها را با چند موشک متوقف کنند، اقدام چشمگیرتری می بود.



source https://www.azadegy.de/?p=26525

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

اطلاعیه ۱۵۶۷ کمیته دفاع از حقوق کودک و نوجوان

جنبش دانش آموزی1401 ایران همبستگی دانش ‌آموزان با اعتراضات سراسری در ایران در اعتراضات سراسری زن، زندگی، آزادی 1401 که منجر به کشته شدن بیش ...