معطلیهای تا ۱۵ ساعته، شب ماندن در خیابان و خودرو و نوبتهایی که بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان فروخته میشود؛ این خلاصه وضعیت واکسیناسیون دوز دوم واکسن کرونا در روزهای گذشته تهران است (فیلم زیر). گزارش میدانی صبح دیروز همشهری از ۶مرکز واکسیناسیون خودرویی و غیرخودرویی در تهران حکایت از ادامه وضعیت نابسامان تزریق واکسن به سالمندانی است که انتظار دوز دوم را میکشند. حالا در همین صفها، کسبوکارهای جدید با نرخهای تعیین شده ایجاد شده است، مثل سودجویانی که در صفهای خودرویی، به دیرآمدهها نوبتفروشی میکنند.
آنطور که سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، اواخر اردیبهشت اعلام کرد، برنامه اینگونه بود که واکسیناسیون برای ۸۰ سالهها شروع شود و با اختلاف ۵ سال، هر هفته گروه جدیدی از سالمندان در اولویت تزریق قرار گیرند. حالا با نزدیک شدن به نیمه تیرماه، نهتنها واکسیناسیون به ۶۰ سالهها بهعنوان آخرین گروه از سالمندان نرسیده که افراد بالای ۷۰ سال در گیرودار دریافت دوز دوم هر روز در صف میایستند و آنهایی که دوز اول را هم نگرفتهاند، هراس جاماندن دارند.
تزریق قطره چکانی واکسن کرونا ایمنی ایجاد نمی کند
واکسن کرونا؛ چه ایرانی و چه خارجی (روسی و چینی) نزدم و نمیزنم، چون اطلاعات این واکسنها منتشر نشده است. این صحبتهای پروفسور هاشم رفیعیتبار، پدر فناوری نانو در ایران است که میگوید: اگر خارجیها اطلاعات واکسن را به ما دادند، واکسن خارجی را میزنیم.
تزریق دوز دوم واکسنی دیگر هزاران عارضه در پی دارد
به گزارش اقتصاد 24، پدر علم نانو ایران میگوید: در حالی اعلام شد میتوان دوز دوم برخی واکسنهای خارجی کرونا را ایرانی زد که این کار باعث هزاران عارضه برای نسل فعلی یا نسلهای آینده میشود. هر واکسن پلتفرم خاص خود را دارد. به قدری مساله واکسن حساس و دقیق است که تداخل واکسنها میتواند باعث هزار مشکل نه تنها برای نسل فعلی، که برای نسل آینده شود.
چهره ماندگار فناوری نانو ادامه داد: در ایران در حوزه استفاده از نانو برای ساخت واکسن هیچ اطلاعی ندارم، چون در ایران بسیاری از صحبتهایی که میشود جنبه تبلیغاتی دارد و به دلیل عدم شفافیت نمیتوان راستی آزمایی کرد.
پروفسور رفیعیتبار گفت: اخیرا روزنامه نیچر در انگلستان مقالهای تحت عنوان تقلبات علمی در سه کشور ایران، روسیه و چین چاپ کرد مبنی بر اینکه تولید مقاله در ایران که برخی برای ارتقای درجه انجام میدهند، میتواند به سلامتی جامعه آسیب بزند مثلا شما دارویی را بر پایه مقالهای درست میکنید و این دارو ممکن است خوب نباشد. نیچر گفته ۳۵۰ مقاله در ایران تقلبی بوده است و آن را با مدرک اثبات میکند.
source https://www.azadegy.de/?p=26014
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر